Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai lanserer ny merkestrategi og slagord på bilmessen i Detroit

Pressemelding   •   jan 10, 2011 21:00 CET

Hyundai lanserte mandag sitt nye slagord New Thinking. New Possibilities. Slagordet spiller på at Hyundai i fremtiden skal levere biler med premium verdi til en pris vanlige mennesker kan betale. Tradisjonelt er ordet premium forbundet med høyt prisede biler som gjør dem utilgjengelig for de fleste. Hyundai ønsker med sitt moderne premiumkonsept å tilby høy kvalitet kombinert med avanserte løsninger til en pris som vil overraske kunder positivt. Nye tanker og  nye måter å gjøre ting på skal muligjøre denne planen.

- Mange kunder ønsker biler som tilfredstiller behov utover det å komme fra A til B, derfor må vi levere biler som overrasker og tilfredstiller krav utover det som forventes, sier PR-manager Morten Brusletto hos Hyundai. - Dette gjelder også hele Hyundais forretningsdrift, iinkludert butikker, service, garantiordninger og annen oppfølging. Nyhetene som ble presenteres på bilmessen i Detroit, sportsbilen Veloster og konseptbilen Curb er med på å understreke den nye retningen for den koreanske bilfabrikken, sier Brusletto.

For å lese med om dette se vedlagte pressmelding fra Hyundai Motor Company og pressemelinger vedr. Curb og Veloster

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.