Gå videre til innhold
Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai
Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai lanserer rekordlav rente – tilbyr nye KONA Electric til 0,01%

  • Hyundai Motor Norway lanserer i dag tidenes rente på nye KONA Electric. Bilen kan nå finansieres med en kampanjerente på utrolige 0,01%
  • KONA Electric er en av Norges mest solgte biler i 2024, og med allerede gunstige priser og ny rekordlav rente blir den tilgjengelig for enda flere norske kunder
  • Tilbudet gjelder biler i Premium utstyrsnivå, som byr på mengder med teknologi og utstyr
  • Hyundai Motor Norway gjør rentekutt også for IONIQ 5 og IONIQ 6, som man nå får med Premium utstyrsnivå, firehjulstrekk og Long Range-firehjulstrekk til under 500 000 kroner og 0,99% rente

Hyundai Motor Norway senker i dag renten på finansiering av KONA Electric til rekordlave 0,01%. Dermed blir det rimeligere enn noen gang å finansiere det som er en av Norges aller mest populære biler.

Nye KONA Electric ble lansert høsten 2023, og har allerede rukket å bli en salgssuksess for Hyundai i Norge. Så langt i 2024 er KONA Electric en av de desidert mest solgte bilene i landet, med en fjerdeplass på registreringsstatistikken.

- KONA Electric er en veldig viktig bil for oss, og danner sammen med IONIQ 5 og IONIQ 6 spydspissen i vår elektriske satsning. Siden 1. januar 2023 har vi utelukkende solgt elbiler i Norge, og i 2024 er KONA Electric vår mest solgte modell, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway, og fortsetter:

- Det viser at kundene setter pris på det gode ryktet KONA Electric har opparbeidet seg siden 2018, og ikke minst at veldig mange ønsker større plass, mye mer utstyr og gunstige priser velkommen.

Fra 2. april får man nye KONA Electric i Premium utstyrsnivå med rekordlave 0,01% kampanjerente på både lån og leasing. Renten gjelder fra 0 kroner i innskudd, og gjør at bestselgeren blir tilgjengelig for enda flere kunder.

Større og mer avansert

KONA Electric har vært en storselger for Hyundai Motor helt siden lanseringen i 2018, og det ruller nå godt over 20 000 KONA Electric på norske veier. Den nye modellen som kom på markedet sent i 2023 har allerede rukket å bli en svært populær bil, takket være egenskaper som større plass og langt mer utstyr til en gunstig pris.

Nye KONA Electric leverer blant annet klasseledende elektrisk rekkevidde, med kombinert WLTP på inntil 514 kilometer. Bilen har en rekke smarte funksjoner og kvaliteter, som frunk, V2L både innvendig og utvendig, avansert head-up display, enpedalskjøring med i-PEDAL, smart regenerering og e-Active lyddesign.

Helt nye KONA Electric har også en rekke smarte og avanserte kjøreassistentsystemer med Hyundai SmartSense. Dette inkluderer nivå 2-autonomi gjennom HDA 2, kollisjonsunngåelse (FCA), blindsonemonitor (BVM) og førerstatusovervåkning (DSM). Bilen kan også fås med smart fjernstyrt parkeringsassistent (RSPA), som lar sjåføren fjernstyre bilen inn og ut av parkeringsluker kun ved å trykke på nøkkelen. Alt dette utstyret er inkludert som standard i Premium utstyrsnvå.

Sammenlignet med forrige generasjon KONA har den nye modellen vokst kraftig. Lengden er økt med over 150 mm til 4 355 mm, mens akselavstanden er økt med 60 mm til 2 660 mm. Den nye modellen er 1 825 mm bred, og høyden har økt med 20 mm til 1 575 mm.

I bagasjerommet har man plass til hele 466 liter bagasje (VDA) og baksetene kan legges ned i 40-20-40-konfigurasjon. KONA Electric er dermed en svært praktisk bil. Å laste inn i bagasjerommet er enklere enn noen gang, takket være smart handsfree bakluke. I frunken har man ytterligere 27 liter lagringsplass.

Rentekutt også for IONIQ 5 og IONIQ 6

Hyundai nøyer seg ikke med å kutte renten bare for KONA Electric. Også for IONIQ 5 og IONIQ 6 gjør selskapet et kraftig rentekutt, til 0,99%, i kombinasjon med allerede reduserte kampanjepriser.

Akkurat nå får man både IONIQ 5 og IONIQ 6 i topputstyrte Premium utstyrsnivå til 499 000 kroner med firehjulstrekk og Long Range-batteripakke. Lynrask lading fra 10-80 prosent på 18 minutter med makseffekt på 239 kW er standard på begge modeller. Med ny og lavere rente er det liten tvil om at disse bilene byr på utrolig gunstig finansiering og ekstremt konkurransedyktige priser.

- Hyundai har tatt en sterk posisjon i det norske markedet de siste årene, og er et av de aller mest solgte merkene i landet også i 2024. Det betyr ikke at vi ligger på latsiden, og med rentekuttene vi nå gjør ønsker vi å gjøre det enda enklere for enda flere å velge en av våre innovative og avanserte elbiler, sier Knudsen.

Tilbudene gjelder i en begrenset tidsperiode og for utvalgte lagerbiler.

Les mer om alle kampanjer på Hyundai.no.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway

Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway