Gå videre til innhold
Hyundai med ny modell for det kinesiske markedet

Pressemelding -

Hyundai med ny modell for det kinesiske markedet

Hyundai har verdenspremiere på sin nye bil på 2013 Auto Shanghai. Modellen er en forhåndsvisning av den nye middelsstore familiesedanen Mistra, som skal produseres eksklusivt for det kinesiske markedet. Hyundai viser herved sin økende innsats for å bli en ledende merkevare i Kina.

Mistra befinner seg størrelsesmessig mellom Sonata og Elantra, og reflekterer kinesiske kunders behov og preferanser gjennom utviklingsprosessen. Det er forventet at modellen vil høyne Hyundais posisjon i Kinas mellomsegment. Produksjonen av Mistra starter senere dette året.

Hyundai kom forholdsvis sent inn på det kinesiske markedet, med etableringen av Beijing Hyundai Motor Co. (BHMC) i 2002. BHMC er en 50-50 joint venture mellom Hyundai Motor og Beijing Automotive Industry Holding Co. Hyundai har vokst raskt de siste ti årene og blitt ett av Kinas velkjente merker, derav betegnelsen "Hyundai Speed" i media.

Hyundai viser også Grand Santa Fe, hydrogenbilen ix35 og Sonata hybrid, samt i tillegg luksusmodellen Equus og konseptbilen HCD-14 Genesis i Shanghai. Equus har fått et ansiktsløft, og blir lagt ut for salg i Kina i løpet av de neste månedene.

2013 Auto Shanghai (Shanghai International Automobile Industry Exhibition) foregår mellom 21. og 29. april 2013.

Ytterligere detaljer fremgår av vedlagte pressemelding.

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med over 80.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet rundt 65 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden Hyundai ble lansert på det norske markedet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway