Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai med ny modell for det kinesiske markedet

Pressemelding   •   apr 22, 2013 08:00 CEST

Hyundai har verdenspremiere på sin nye bil på 2013 Auto Shanghai. Modellen er en forhåndsvisning av den nye middelsstore familiesedanen Mistra, som skal produseres eksklusivt for det kinesiske markedet. Hyundai viser herved sin økende innsats for å bli en ledende merkevare i Kina.

Mistra befinner seg størrelsesmessig mellom Sonata og Elantra, og reflekterer kinesiske kunders behov og preferanser gjennom utviklingsprosessen. Det er forventet at modellen vil høyne Hyundais posisjon i Kinas mellomsegment. Produksjonen av Mistra starter senere dette året.

Hyundai kom forholdsvis sent inn på det kinesiske markedet, med etableringen av Beijing Hyundai Motor Co. (BHMC) i 2002. BHMC er en 50-50 joint venture mellom Hyundai Motor og Beijing Automotive Industry Holding Co. Hyundai har vokst raskt de siste ti årene og blitt ett av Kinas velkjente merker, derav betegnelsen "Hyundai Speed" i media.

Hyundai viser også Grand Santa Fe, hydrogenbilen ix35 og Sonata hybrid, samt i tillegg luksusmodellen Equus og konseptbilen HCD-14 Genesis i Shanghai. Equus har fått et ansiktsløft, og blir lagt ut for salg i Kina i løpet av de neste månedene.

2013 Auto Shanghai (Shanghai International Automobile Industry Exhibition) foregår mellom 21. og 29. april 2013.

Ytterligere detaljer fremgår av vedlagte pressemelding.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med over 80.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet rundt 65 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden Hyundai ble lansert på det norske markedet i 1992.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.