Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai nå også med fem års garanti på deler

Pressemelding   •   jan 21, 2011 13:00 CET

Bilde HMN: Ettermarkedssjef Morten Moseng, Hyundai Motor Norway AS

I tillegg til å være den eneste med fem års garanti uten kilometerbegrensning introduserer nå Hyundai fem års garanti på deler.

-         Vi har som mål å være best i landet på garanti, sier Morten Moseng, ettermarkedsjef i Hyundai Motor Norway. - Nå har vi også introdusert fem års garanti på originale Hyundaideler som blir skiftet ut på merkeverksted. Dette er en garanti Hyundai er alene om på bilmarkedet, og et signal om vår sterke tro, ikke bare på bilene våre, men også på reservedelene og kvaliteten på våre verksteder, sier Moseng.

-         Hva er det som skiller Hyundai sin garanti fra konkurrentene som også tilbyr fem år

-         Lenge har vi vært enerådende i landet med fem års garanti sier han. - Nå ser vi at andre merker kommer etter, men alle med kilometerbegrensninger og ofte fulgt opp av en prisjustering på bilen. Hyundai er fremdeles det eneste merke som ikke setter begrensninger på antall kilometer på sin fem års garanti.

-         Men hva er egentlig forskjellen på forbrukerkjøpsloven og Hyundais garanti?

-         Vår garanti er en styrking av forbrukervernet i Norge. Bileier slipper å bevise om en sak faller innunder forbrukerkjøpsloven eller ikke. Garantien bekrefter at alle deler, med unntak av typiske slitedeler, skal byttes kostnadsfritt for kunden..

-         Følger garantien bilen ved eierskifte?

-         Ja, det gjør den.

-         Hvorfor skal man som bilkjøper legge vekt på at bilen man kjøper har gode garantiordninger?

-         Først og fremst for å sikre et trygt bilhold uten overraskelser, men også fordi en slik garanti er et signal til markedet om at Hyundai har klokketro på kvaliteten på sine biler, avslutter Moseng.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.