Gå videre til innhold
Hyundai nå også med fem års garanti på deler

Pressemelding -

Hyundai nå også med fem års garanti på deler

Bilde HMN: Ettermarkedssjef Morten Moseng, Hyundai Motor Norway AS

I tillegg til å være den eneste med fem års garanti uten kilometerbegrensning introduserer nå Hyundai fem års garanti på deler.

-         Vi har som mål å være best i landet på garanti, sier Morten Moseng, ettermarkedsjef i Hyundai Motor Norway. - Nå har vi også introdusert fem års garanti på originale Hyundaideler som blir skiftet ut på merkeverksted. Dette er en garanti Hyundai er alene om på bilmarkedet, og et signal om vår sterke tro, ikke bare på bilene våre, men også på reservedelene og kvaliteten på våre verksteder, sier Moseng.

-         Hva er det som skiller Hyundai sin garanti fra konkurrentene som også tilbyr fem år

-         Lenge har vi vært enerådende i landet med fem års garanti sier han. - Nå ser vi at andre merker kommer etter, men alle med kilometerbegrensninger og ofte fulgt opp av en prisjustering på bilen. Hyundai er fremdeles det eneste merke som ikke setter begrensninger på antall kilometer på sin fem års garanti.

-         Men hva er egentlig forskjellen på forbrukerkjøpsloven og Hyundais garanti?

-         Vår garanti er en styrking av forbrukervernet i Norge. Bileier slipper å bevise om en sak faller innunder forbrukerkjøpsloven eller ikke. Garantien bekrefter at alle deler, med unntak av typiske slitedeler, skal byttes kostnadsfritt for kunden..

-         Følger garantien bilen ved eierskifte?

-         Ja, det gjør den.

-         Hvorfor skal man som bilkjøper legge vekt på at bilen man kjøper har gode garantiordninger?

-         Først og fremst for å sikre et trygt bilhold uten overraskelser, men også fordi en slik garanti er et signal til markedet om at Hyundai har klokketro på kvaliteten på sine biler, avslutter Moseng.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway