Gå videre til innhold

Pressemelding -

Hyundai tilbake i WRC rally

Hyundai viser i dag en rallyversjon av sin i20 på Paris Motorshow. Merket returnerer til VM i rally (WRC) etter å ha vært borte fra motorsport siden 2003. Nå bygges det opp et eget team som skal vise at Hyundai er helt i toppen mht teknologi i en av verdens tøffeste motorsportgrener.

Men Hyundai er ikke nybegynnere innen motorsport. Allerede fra 1998 deltok de i fem sesonger med Accent. Denne gangen er det den nye i20 facelift som skal i ilden.

Hyundai er også sterkt engasjert innen fotball som sponsor til UEFA siden 1999 med en avtale som strekker seg  til 2017. Selskapet er også bilsponsor for WC i skihopping og skiflyving.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway