Gå videre til innhold
Hyundai Veloster fester grepet

Pressemelding -

Hyundai Veloster fester grepet

Det selges i overkant av 1 000 sportsbiler her i landet årlig. I teten ligger Audi A5 og A6, men på en sterk tredjeplass ligger nykommeren Hyundai Veloster med 82 biler solgt hittil i 2012. Det er et par flere enn verdens mest solgte roadster Mazda MX5 og nesten dobbelt så mange som den direkte konkurrenten VW Scirocco (OFV uke 50).

- Mange faller for Veloster fordi den har særpreg og skiller seg fra andre biler i sin klasse, sier PR-manager Morten Brusletto hos Hyundai. - Vi gleder oss også til å introdusere turbomodellen i Norge i 2013. Den kommer med 186 hk og vi tror den vil appellerer til nye kundegrupper, sier Brusletto.

Hyundai Veloster har en 1,6 liters motor med 140 hk og manuell 6-trinns girkasse. Bilen kjennetegnes ved at den har to dører foran, men kun en på høyre side til baksetet. Det gjør inn- og utstiging enklere. Veloster har også et rommelig bagasjerom på 320 liter og 1 015 liter med nedfelt seterygg. Den koster kr. 329 950,- med alt utstyr inkludert. Konkurrenten VW Scirocco tilbys i syv varianter med pris fra kr 307 800,- til kr 454 200,-. Den har til sammenligning kun to dører og bagasjerom på 292 liter.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway