Gå videre til innhold
Helt nye Hyundai STARIA. Foto: Hyundai
Helt nye Hyundai STARIA. Foto: Hyundai

Pressemelding -

Hyundai viser den helt nye og futuristiske STARIA

 • Hyundais helt nye MPV har et futuristisk design, og et innovativt interiør med store premiumambisjoner

Hyundai har i dag sluppet de første bildene av helt nye STARIA, som er selskapets nye MPV-serie. Bildene som er sluppet viser STARIA Premium, som er en luksuriøs utgave av bilen.

Navnet STARIA kombinerer ordene ‘Star’ og ‘Ria’. Sistnevnte er på engelsk definert som en lang og smal stripe av vann som er formet av en flommende elvedal. Navnet er en referanse til STARIAs fremtidsrettede produktverdier og de strømlinjeformede designelementene.

STARIA er nok en bekreftelse på Hyundais ambisjoner og engasjement i å være en leder på fremtidsmobilitet og smarte mobilitetsløsninger. STARIA vil tilbys med en rekke førerorienterte innovasjoner, og futuristiske designelementer som gir ny funksjonalitet og kvalitet for alle om bord.

Den helt nye modellen har et unikt og futuristisk eksteriør, og henter inspirasjon fra science fiction og romfartøyer. Fronten har en horisontal LED-stripe som strekker seg langs hele bilens bredde, og som har funksjon som kjørelys. I tråd med Hyundais designspråk er hovedlysene plassert under.

Bilen får store panoramavinduer og en lav skulderlinje, og dette bidrar til en svært åpen om romslig følelse. Kupéen er dessuten høy, med fullt fokus på premiumfølelse, komfort og funksjonalitet. Med andre ord er STARIA perfekt både som passasjerfrakter og familiebil.

- STARIA er Hyundais nye MPV-serie, og åpner en ny mobilitetsæra, sier selskapets designsjef, SangYup Lee.

- STARIA kommer til å gi en helt ny opplevelse om bord, og byr på høyverdige designegenskaper.

  Helt nye STARIA Premium blir tilgjengelig i utvalgte markeder, og tar mobilitet til et nytt nivå med sine premiumambisjoner, egenskaper og eksklusive utførelser.

  Flere detaljer om STARIA og STARIA Premium er ventet de neste ukene.

  Emner

  Tags


  Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

  Pressekontakt

  Øyvind L. Knudsen

  Øyvind L. Knudsen

  Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
  Christian Stenbo

  Christian Stenbo

  Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

  Relatert materiale

  Relaterte nyheter