Gå videre til innhold
Hyundai viser ny Grand Santa Fe i Geneve

Pressemelding -

Hyundai viser ny Grand Santa Fe i Geneve

Hyundai viser den nye store Grand Santa Fe på bilmessen i Geneve 7.-17. mars. Denne bilen har blitt utviklet parallelt med nye Santa Fe som ble lansert på bilmessen i New York i 2012. Modellen som vises i Geneve er spesielt tilpasset det europeiske markedet når det gjelder fjæring og kjøreegenskaper.

Bilen er 10 mm høyere, 5 mm bredere og 225 mm lenger enn standard Santa Fe og tilbyr seks eller syv seter med god komfort for alle passasjerer. Ellers kan man se forskjell på grill, tåkelys og støtfanger foran og bak bilens bakdører (C-stolpe) i forhold til standard Santa Fe.

Hyndai Grand Santa Fe vil selvsagt ha syv års garanti når den lanseres i Norge i løpet av 2013.

For mer informasjon se vedlagte pressemelding

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway