Gå videre til innhold
Hyundai viser sin luksuskupé, konseptbilen HND-9, på bilmessen i Seoul

Pressemelding -

Hyundai viser sin luksuskupé, konseptbilen HND-9, på bilmessen i Seoul

Hyundai har i dag verdenspremière på sin konseptbil, luksuskupeen HND-9, på bilmessen i Seoul. Sportskupé-konseptet illustrerer Hyundais fremtidige retninger for design. I tillegg vises ulike designprosjekter for å forsterke Hyundais image som moderne premium.

HND-9 gir kundene et glimt av Hyundais fremtidige luksuriøse sportskupé-modeller. Eksteriøret, som det tidligere er vist bilder av, balanserer høy ytelse med et sofistikert image, mens interiøret er designet for å gi en moderne og luksuriøs kjøreopplevelse.

Hyundai viser også et variert utvalg av samarbeidsprosjekter, som ‘i40 Art Car’ og ‘My Baby’ samt konseptbilen ‘Equus by Hermes’. Prosjektene signaliserer Hyundais innsats for å realisere sine moderne premium-verdier.

Bilmessen i Seoul varer fra 28. mars til 7. april 2013.

Ytterligere detaljer om konseptbilen HND-9 og samarbeidsprosjektene finnes i vedlagte pressemelding. Flere fotografier kan lastes ned fra www.hyundaiglobalnews.com .

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med over 80.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden Hyundai kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 47246727
Christian Stenbo

Christian Stenbo

Pressekontakt Markedsdirektør 48894911

Relatert materiale