Gå videre til innhold
Hyundai viser større integrering bil og smartelefon

Pressemelding -

Hyundai viser større integrering bil og smartelefon

På bilmessen i Genève avslører Hyundai sin visjon for en mer tilkoblet framtid ved å vise nytten av å integrere smarttelefonen og bilen.

Hyundai demonstrerer hvordan fører og passasjerer kan integrere smarttelefonen med den den nye generasjonen Hyundai i30. Hyundai samarbeider med LG Electronics på sitt innovative integreringsprosjekt.

Via smarttelefonen kan du låse dørene og personalisere radiostasjoner, navigeringen, menyer og andre innstillinger. Smarttelefonen lader du trådløst ved å legge den i et område av midtkonsollen.

Hyundai viser for første gang sin trådløse MirrorLink, noe som gir fører eller passasjerer tilgang til smarttelefonens innhold via den syv tommers berøringsskjermen i i30. Du kan da benytte mobiltelefonens navigasjonssystem, internettbaserte applikasjoner som e-post, kontakter og telefonlister, samt video og annet multimedia-innhold.

Hyundai-applikasjonen gir eieren tilgang til å koble seg direkte mot bilen. Du kan sjekke om bilen er låst, eller om lysene er på. Som første bilprodusent i verden, lar bilen deg se det samme som den, via ryggekameraet. Du kan videre sjekke drivstoff- og oljenivå, drivstofforbruk, dekktrykk, temperatur, eller benytte Google Maps for å komme deg raskest mulig tilbake til din parkerte bil. 

- Se vedlagte pressemelding for ytterligere informasjon.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med cirka 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet cirka 65 forhandlere, og har solgt over 80 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway