Gå videre til innhold
Hyundais designsjef vinner pris

Pressemelding -

Hyundais designsjef vinner pris

Peter Schreyer (60) ble i dag tildelt æresprisen Det Gyldne Ratt (Honorary Golden Steering Wheel) for sin innsats i bilindustrien. Siden prisen ble første gang utdelt i 1976 er Schreyer den andre designer som har mottatt den etter Giorgetto Giugiaro (Bertone og Ghia) i 1995. Fjorårets vinner var Ferdinand Piëch fra VW.

Schreyer er i dag leder for design både hos Hyundai og Kia. Tidligere kom han fra stillingen som designsjef hos Kia hvor han startet i 2006. Han har tidligere jobbet for VW og Audi og er ansvarlig for bl.a. den "nye" VW bobla og Audi TT, begge i 1998.

Det er representanter for Bild am Sonntag og Auto Bild som utgjør juryen.

Les mer i vedlagte originale pressemelding

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway