Gå videre til innhold
Hyundais rallyteam klar for Rally Monte Carlo

Pressemelding -

Hyundais rallyteam klar for Rally Monte Carlo

Det er nå offentligjort at Shell blir Hyundai Motorsports hovedsponsor og at det offisielle navnet på teamet blir Hyundai Shell World Rally Team. Bekreftede førere i sesongens første løp Rally Monte Carlo blir Thierry Neuville (B) og Dani Sordo (ESP).

Hyundais rallybil, basert på en i20, har blitt bygget på under ett år, parallelt med at man har bygget opp et profesjonelt team og et moderne motorsportanlegg i Alzenau utenfor Frankfurt. Teamet er klare på at 2014-sesongen blir et lære-år. Målet for sesongen er å fullføre hvert rally med begge biler for å høste kunnskap og utvikle teamet videre.

Les mer i vedlagte pressemelding.

 


 

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway