Gå videre til innhold
Hyuyndai eksporterer fra Russland

Pressemelding -

Hyuyndai eksporterer fra Russland

Bilde: Hyundai Accent

Hyundais nye fabrikk i St. Petersburg i Russland starter nå eksport av modellen Accent til nabolandene Ukrania, Hviterussland, Uzbekistan, Moldovia, Armenia og Kazagstan. I løpet av 2011 planlegger fabrikken å eksportere nærmere 8.000 biler til disse landene. Accent har vist seg som en populær modell i Russland, takket være god kvalitet og lokalt tilpassede egenskaper. Fabrikken planlegger en årsproduksjon på opp til 200.000 biler.

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway