Følg Hyundai Motor Norway

Introduserer garanti på bruktbiler

Pressemelding   •   mar 10, 2014 08:03 CET

Et bruktbilkjøp er ofte ansett som en risikabel affære siden det er vanskelig å avgjøre bilens egentlige tilstand og kvalitet. Økende grad av handel over grensene, triksing med kjørelengde og en kjøpssituasjon hvor kjøperen ikke har nødvendig kompetanse og oversikt kan gjøre et slikt kjøp til en utfordring. 

For å gjøre situasjonen enklere for bruktbilkunden introduserer Hyundai i disse dager i-Best, et bruktbilprogram som skal føre til sikrere bruktbilkjøp. Bilene går gjennom en 100-punkts sjekk og får en tilstandsrapport med påfølgende kosmetiske og tekniske oppgraderinger. I tillegg får kunden tilgang til dokumentasjon på utført service og reparasjoner på bilen. Bruktbilene får 12-24 måneders garanti som gjelder over hele Europa.

Biler som tilbys under i-Best er relativt nye og med god standard i utgangspunktet. Kravene som stilles er at bilene ikke er eldre enn seks år, eller har gått mer enn 120 000 kilometer. i-Best biler har også kjent og dokumentert servicehistorikk.

For biler fra Hyundai tilbys garanti på 24 måneder eller opp til 150 000 totalt kjørte kilometer. For andre merker er garantien på 12 måneder. Garantien følger bilen hvis ny eier er privatperson.

Alle Hyundaiforhandlere tilbyd bruktbiler gjennom i-Best programmet.

 

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.