Gå videre til innhold
Lag din egen fanpark til fotball-VM

Pressemelding -

Lag din egen fanpark til fotball-VM

Hyundai har etablert en tradisjon med fanparker under store internasjonale fotballarrangement. Tusenvis av mennesker myldrer til parker og plasser hvor det er satt opp storskjerm og nødvendige fasiliteter for å følge mesterskapet. Under VM i Brasil denne sommeren står Hyundai bak Fan Parks i Berlin, Madrid, Torino, Sarajevo og Sydney, i tillegg til storskjermer i London og New York.

Lokale Fan Parks

Nå oppfordrer Hyundai fotball-fans over hele verden til å gå sammen og dyrke sin fotballinteresse i egne fanparker med venner og naboer. Lokale ildsjeler som rapporterer sin egen fanpark på Hyundais VM-side med tekst, musikk og video, kan dele sin interesse og få inspirasjon fra fans over hele verden. Alle fanparker vil bli tilgjengelige og synlig på et stort verdenskart med "Pin my Fan Park" funksjonen på Hyundais VM-sider: http://worldcup.hyundai.com/en/index.do

Flotte premier

De lokale fanparkene som får flest stemmer er med i konkurransen om å vinne bl.a. en Hyundai Veloster, fotoapparater, nettbrett og TV. Fire vinnere vil få opp bildene av sin egen fanpark på storskjermen i Brasil under VM-finalen.

Hyundais VM-nettside

For å støtte opp om disse aktivitetene lanserer Hyundai sin egen fotball-VM side på internett hvor fansen kan følge med, involvere seg, spille og kommunisere med andre fans over hele verden. Her kan man prøve seg mot Hyundais fotball-ambassadører Kaka og Iker Casillas, eller man kan spille "Blekkspruten tipper (Octopus Prediction)" og vinne flotte premier.

Hyundai har vært sponsor av VM i fotball siden 1999 og har avtale om fortsatt samarbeide frem til 2022.

Flere detaljer på vedlagte engelske pressemelding.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway