Gå videre til innhold
Nå skal Hyundai i mål

Pressemelding -

Nå skal Hyundai i mål

Bildet viser Hyundais WRC Service Park, med fritt innsyn for publikum

Etter å ha brutt i Rally Monte Carlo er Hyundai Shell World Rally Team nå klar for å fullføre Rally Sweden, som starter denne uken. Finske Juho Hänninen stiller sammen med lagets førstefører belgiske Theirry Neuville. Teamet er godt forberedt for vinterforhold etter fem dagers test i Rovaniemi i Finland i desember og en  mindre vintertest sist helg.

Målet nå er å øke lærekurven ytterligere i teamets andre start i WRC. For teamet er det nå viktig å høste så mye erfaring som mulig ved å logge flest mulig  konkurransekilometer.

Les intervju med førerne og teamleder i vedlagte pressemelding fra Hyundai Motorsport.


 

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway