Følg Hyundai Motor Norway

Ny kompakt-SUV fra Hyundai

Pressemelding   •   apr 03, 2017 07:35 CEST

En smak av Hyundais nye kompakt-SUV, Kona.

Hyundai vil i løpet av kort tid lansere sin helt nye B-SUV med navnet Kona – et navn som henter inspirasjon fra Hawaii. Bilen blir en viktig brikke i selskapets mål om å bli den ledende asiatiske bilprodusenten i Europa innen 2021.


Kona blir det fjerde medlemmet av Hyundais SUV-familie som fra før består av Grand Santa Fe, Santa Fe og Tucson. Bilen vil få en moderne og progressiv utforming som skal reflektere moderne bilkjøperes livsstil. Denne bilen er en av 30 nye modeller og oppgraderinger Hyundai skal lansere innen 2021.
Navnet Kona kommer fra Konadistriktet på Big Island på Hawaii, og uttales «Ko-nah». Øyas energi og dens unike livsstil stemmer godt med hva den nye bilen skal stå for.
Hyundai har solgt 1, 4 millioner SUV siden første generasjon av Santa Fe.

Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.