Gå videre til innhold
En smak av Hyundais nye kompakt-SUV, Kona.
En smak av Hyundais nye kompakt-SUV, Kona.

Pressemelding -

Ny kompakt-SUV fra Hyundai

Hyundai vil i løpet av kort tid lansere sin helt nye B-SUV med navnet Kona – et navn som henter inspirasjon fra Hawaii. Bilen blir en viktig brikke i selskapets mål om å bli den ledende asiatiske bilprodusenten i Europa innen 2021.


Kona blir det fjerde medlemmet av Hyundais SUV-familie som fra før består av Grand Santa Fe, Santa Fe og Tucson. Bilen vil få en moderne og progressiv utforming som skal reflektere moderne bilkjøperes livsstil. Denne bilen er en av 30 nye modeller og oppgraderinger Hyundai skal lansere innen 2021.
Navnet Kona kommer fra Konadistriktet på Big Island på Hawaii, og uttales «Ko-nah». Øyas energi og dens unike livsstil stemmer godt med hva den nye bilen skal stå for.
Hyundai har solgt 1, 4 millioner SUV siden første generasjon av Santa Fe.

Related links

Emner


Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway