Gå videre til innhold
Ny sportscoupe fra Hyundai

Pressemelding -

Ny sportscoupe fra Hyundai

Hyundai har lansert sin nye sportscoupe (2+2) med tre dører på bilutstillingen i Detroit. Bilen har Hyundais nye BlueLink kommunikasjonssystem med internettradio og touch-screen skjerm. Bilen får en firesylinderet 1,6 liters GDI motor med 138 hk. Girkassen er en manuell sekstrinns eller en halvautomatisk dual-clutch transmission.

Veloster skiller seg ut fra andre biler i denne klassen med sine tre dører, én på førersiden og to på passasjersiden. Denne løsningen gjør det enkelt både for passasjerer og fører og komme inn og ut av bilen.

Veloster har Hyundais hexagonale front og LED lys foran. Bilen kan også fås med et stort panorama soltak. Modellen kommer med 17 tommers hjul, men kan også utstyres med 18 tommers hjul.

For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.

GDI: Gasoline Direct Injection

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway