Følg Hyundai Motor Norway

Ny sportscoupe fra Hyundai

Pressemelding   •   jan 10, 2011 20:55 CET

Hyundai har lansert sin nye sportscoupe (2+2) med tre dører på bilutstillingen i Detroit. Bilen har Hyundais nye BlueLink kommunikasjonssystem med internettradio og touch-screen skjerm. Bilen får en firesylinderet 1,6 liters GDI motor med 138 hk. Girkassen er en manuell sekstrinns eller en halvautomatisk dual-clutch transmission.

Veloster skiller seg ut fra andre biler i denne klassen med sine tre dører, én på førersiden og to på passasjersiden. Denne løsningen gjør det enkelt både for passasjerer og fører og komme inn og ut av bilen.

Veloster har Hyundais hexagonale front og LED lys foran. Bilen kan også fås med et stort panorama soltak. Modellen kommer med 17 tommers hjul, men kan også utstyres med 18 tommers hjul.

For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.

GDI: Gasoline Direct Injection

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.