Gå videre til innhold
Hyundais sportskupe til Europa

Pressemelding -

Hyundais sportskupe til Europa

Hyundais nye sportskupe Veloster blir presentert på bilmessen i Geneve i mars. Bilen, hvis fremste kjennetegn er tre dører, har en 140 hk 1,6 liters bensinmotor med fire sylindere. Med ISG (Idle Stop & Go) blir CO2 utslippet 132 g/km. Bilen kommer med seks-trinns gearkasse og Hyundais første dobbel-clutch girkasse.

Veloster er 4,22 meter lang og 1,39 meter høy. I tillegg til de tre dørene, en ekstra på høyre side for å lette adkomsten til de to baksetene, har bilen bakluke til et lasterom med kapasitet på 320 liter.

-Veloster er en sporty bil som forventes å bygge vår merkevare og appelere til nye kundegrupper for Hyundai, sier PR-manager Morten Brusletto. - Sporty utseende og praktiske løsninger gjør at vi tror på et salg av 20.000 biler i Europa, hvorav 150 stk i Norge, sier han.

Se vedlagte pressemelding for mer informasjon om Veloster.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway