Følg Hyundai Motor Norway

Nyansettelser i Hyundais ledergruppe

Pressemelding   •   feb 28, 2014 15:00 CET

Thomas Rosvold (46) er ansatt som ny managing director hos Hyundai Motor Norway og tiltrer stillingen 3. mars. Thomas kommer fra stillingen som direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen siden 2008. Han har også har jobbet som salgsdirektør og kontroller hos Peugeot siden 2004.

Thomas er utdannet MBA fra University of Texas og er siviløkonom fra NHH. Han er gift, har tre barn og bor i Asker.


Ny president for Hyundai Motor Norway er Jung Hee Hong (36) som allerede har startet i stillingen. Jung Hee har lang erfaring fra Hyundai-systemet med oppfølging av Hyundais distributører i bl.a. Asia og Midt-Østen og revisjon av Hyundais datterselskap over hele verden.

Jung Hee har en MBA fra University of Denver. Han er gift og har tre barn som alle flytter til Norge i nærmeste fremtid.


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.