Gå videre til innhold
Nye Hyundai ix20

Pressemelding -

Nye Hyundai ix20

Den nye Hyundai ix20 er kompakt og likevel romslig bil, med en størrelse som oppfyller de fleste behov. Den kan forvandles til akkurat den bilen du vil den skal være – komfortabel til turer, god nok plass til shopping, perfekt til ferien eller til sportsaktiviteter. Du kan også få en følelse av kabriolet med soltaket som har panoramautsikt. Kupéen blir fylt med lys og gir en følelse av god innvendig romslighet. I tillegg kan passasjerene alltid nyte utsikten til alle kanter. Soltaket kan åpnes ved at frontdelen tippes og skyves ved bare å trykke på en knapp. Det er slike smarte ideer som gjør enhver tur med den nye Hyundai ix20 til en opplevelse.

Les mer

Hyundai i30 – Introduksjonskampanje, tre års fri service* inkludert i prisen


Nå har Hyundais suksessmodell, i30 kommet i fornyet, oppdatert og enda bedre utgave. Du kjenner igjen bilen ved første øyekast på den nye fronten: Den har fått Hyundai sitt nye designuttrykk med de heksagonale formene, og fremstår yngre, friskere og mer attraktiv enn noensinne. I tillegg har bilen den effektive «Blue Drive»-teknologien som bidrar til lavere utslipp og forbruk. I tillegg til tre års fri service leveres nye i30 med fem års trippelgaranti; fem års kvalitetsgaranti med ubegrenset kjørelengde, fem års fri veiassistanse og fem års ”årlig helsesjekk” av din bil

Les mer

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway