Følg Hyundai Motor Norway

Nye i20 med oppdatert teknologi, sikkerhet og stil

Pressemelding   •   apr 26, 2018 15:09 CEST

Nye Hyundai i20. Foto: Hyundai

Hyundai lanserer en ny utgave av sin viktige småbil i20. Bilen har fått en omfattende facelift, og ankommer norske forhandlere allerede til sommeren.

- Med nye designelementer, viktig sikkerhetsutstyr og smartere funksjoner blir nye i20 enda mer attraktiv, sier produktsjef Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Bilen har blant annet fått den nye kaskadegrillen til Hyundai, så vel som nye lykter foran og bak. Innvendig ha bilen blitt frisket opp, og infotainmentsystemet har nå støtte for Apple CarPlay og Android Auto. I tillegg har bilen fått en rekke nye aktive sikkerhetssystemer, som automatisk nødbrems, tretthetsvarsler og fjernlysassistent. I tillegg er viktig utstyr som filskifteassistent på plass.

- I Norge leverer vi i20 som standard med siste utgave av Hyundais navigasjonssystem og infotainment. I tillegg får man muligheten til å velge en SmartSense Safety Pack med det siste innen aktiv sikkerhet i denne klassen. i20 blir mer komplett enn noen gang, sier Knudsen i Hyundai.

I det norske fortsetter i20 suksessen med en effektv 1.0-liters turbobensinmotor på 100 hestekrefter. Motoren er oppgradert for å møte de strenge nye Euro 6d-kravene til utslipp.

Priser og spesifikasjoner er ventet nærmere lansering.

Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens største bilprodusenter med over 100 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 55 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.