Følg Hyundai Motor Norway

Nye ix35 PRESSEBILER klar for nye utfordringer

Pressemelding   •   nov 22, 2013 11:30 CET

Vi har nå klar for utlån nye ix35 pressebiler (face lift). Dette er en ny og forbedret versjon med nytt hjuloppheng som resulterer i mindre støy og bedre kjørekomfort. Videre har servostyringen fått ny utveksling og programvare og ESP-systemet er utstyrt med hengerstabilitetsprogram som stabiliserer og kontrollerer bilen ved bruk av tilhenger.

Bilen har i tillegg til smartkey og haifinneantenne også fått LED kjørelys og baklykter, samt Bi-XENON.

Som man skjønner, nye ix35 er klar for både vinterføre og testing mot konkurrenter. Bilene har varme i både ratt, forseter og bakseter, så hanskene og stillongsen kan du legge igjen hjemme.

Pressebilene har den populære SUV-kombinasjonen dieselmotor på 136 hk, AT og 4x4. Prisen for denne varianten er 409 950,-.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.