Gå videre til innhold
Sigmund Aasen AS velger Hyundai

Pressemelding -

Sigmund Aasen AS velger Hyundai

Bilforhandleren Sigmund Aasen AS i Arendal blir fra 1. mai eneforhandler av Hyundai.

- Å forhandle kun ett merke gir oss muligheten til å lage en ny og større bilutstilling og vise hele Hyundais bredde av modeller i lokalene våre, sier Svein Olav Aasen, daglig leder i selskapet. - Vi har de siste årene fulgt Hyundais fremgang til å bli verdens femte største bilprodusent og vi mener fremtiden ligger her for oss, sier Aasen. Selskapet har siden 1967 også vært forhandler av Mazda, men dette samarbeidet opphører nå.

- Hyundai og Sigmund Aasen AS har sammenfallende ambisjoner om vekst og økte markedsandeler, og en vilje til å satse på Hyundai i Arendal, sier Salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norway.   – Vi er svært glad for Sigmund Aasens beslutning om å satse kun på Hyundai, med mål å utvikle vår merkevare lokalt. Sammen ønsker vi å utvikle et signalanlegg hvor kunden kan oppleve Hyundai i sine rette omgivelser, sier Lis.

Firmaet Sigmund Aasen AS i Arendal har solgt mange ulike bilmerker siden etableringen i 1958. Selskapet har vært Hyundai-forhandler siden 1995.

For ytterligere informasjon kontakt Svein Olav Aasen på telefon 93 29 88 16.

Emner

Kategorier

Regions


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway