Følg Hyundai Motor Norway

Starter skoleåret med ny undervisningsbil

Pressemelding   •   aug 24, 2011 07:59 CEST

Billedtekst: Terje Wiik (til venstre) fra Hyundai overrekker undervisningsbilen, en Hyundai i10, til Dekan Per Øystein Staff utenfor Høgskolen i Oslo

Elevene på billinjen ved Høgskolen i Oslo starter skoleåret med en helt ny bil som lar dem bli bedre kjent med teknologien i moderne biler. Bilen, en Hyundai i10, ble overrakt under en enkel seremoni i sommer hvor avtroppende Dekan Per Øystein Staff tok i mot bilen på vegne av Høgskolen i Oslo. Bilen skal benyttes i labforsøk i faget roterende maskineri, som undervises i siste studieår på ingeniørutdanningen

- Å få erfaring fra en slik bil med moderne teknologi er en uvurderlig fordel for de som skal videreutvikle vår teknologi de neste årene. Det er flott at en importør ser dette behovet og stiller opp med en moderne bil som vi ellers aldri hadde fått tilgang til. Vi er avhengig av denne type samarbeide for å tilby en utdannelse som er på høyde med dagens teknologi, sier Staff.

- Vi synes det er hyggelig å kunne tilby en ny bil til unge studenter som ønsker å holde seg oppdatert på siste teknologi, sier Terje Wiik fra serviceavdelingen hos Hyundai i Norge.

 

Kontaktperson Arne Henriksen, telefon 90795145

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.