Følg Hyundai Motor Norway

Thomas Kravik ny salgsdirektør hos Hyundai

Pressemelding   •   mai 24, 2016 07:36 CEST

Salgsdirektør i Hyundai Norge, Thomas Kravik

Thomas Kravik (41) er ansatt som ny salgsdirektør hos Hyundai Norge. Thomas er en dedikert bilmann som sist kommer fra Bertel O. Steen hvor han har vært salgsdirektør for Mercedes-Benz varebil. Han har også lang erfaring fra Citröen i flere forskjellige salgsrelaterte stillinger.

Thomas var også sjef for finansseksjonen i den norske troppen til Kosovo fra 2002 til 2004. Før det jobbet han innen finansinformasjon i selskapet FinInfo. Utdannelsen sin har han fra BI med en mastergrad i internasjonal business (1998). Han bor i Oslo, er gift og har en datter på to år. Thomas trives på ski og røper at bilinteressen hans foreløpig har sørget for fire privateide biler i garasjen.

Christian Stenbo fortsetter i sin stilling som markeds- og kommunikasjonsdirektør med spesielt ansvar for lanseringen av IONIQ.

Hyundai Motor Company i Korea er en verdens største bilprodusent 110 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 60 forhandlere, og har solgt over 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.