Følg Hyundai Motor Norway

Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen stiller lag i årets Zero Rally

Pressemelding   •   jun 12, 2012 08:31 CEST

Formel 1 kommentator og racingsjåfør Atle Gulbrandsen og Geir Schau, Gatebilredaktør og morgenvert i Frokostklubben på Radio Norge stiller opp i en Hyundai hydrogenbil i årets Zero Rally.  Det er ikke første gang disse to herrene samarbeider, de har nemlig begge lagt stemmer til animasjonsfilmen Biler 2 som Vakle Hjulbrandsen og Geir Mustangskogen. Begge to gleder seg stort til å kjøre helt uten utslipp på etappen fra Åre til Trondheim.

- Miljøvennlig teknologi er noe som har interessert meg i mange år, og jeg er en stor tilhenger av å bruke bilsport til å både vise frem og utvikle mer miljøvennlige løsninger. Bilsport er jo verdens mest miljøvennlige idrett, for ingen annen idrett er konkret med på å utvikle miljøvennlige løsninger som kommer vanlige bilister til gode, sier Atle Gulbrandsen.

Årets Zero Rally går fra Östersund i Sverige til Trondheim 14.-16. juni. Løpet er åpent for biler med null i utslipp og over 50 biler har meldt seg på i klassene for el-biler, biodrivstoffbiler, ladbare hybridbiler og hydrogenbiler. Hjulbrandsen og Mustangskogen kjører en Hyundai ix35 FCEV hydrogenbil fra Åre til Trondheim fredag 15. juni.

 Atle Gulbrandsen mobil: 90 51 76 02

Geir Schau mobil: 90 74 18 07

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.