Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai på Milan Design Week

Nyhet   •   mar 25, 2015 13:59 CET

Hyundai Motor deltar på årets Milan Design Week som starter mandag 13. april. Selskapet stiller med et nytt kunstverk som skal markere slektskapet mellom bevegelse i naturen og i bilverdenen.

Det kinetiske verket er en del av "Skulpturer i bevegelse (Sculpture in Motion)" hvor selskapet samarbeider med kunstnere for å skape bevissthet rundt Hyundais designfilosofi Fluidic Sculpture. Årets installasjon har navnet Helio Curve og tar form etter bevegelsen fra en bølge i kontinuerlig bevegelse. Treblokker som henger sammen skal ligne en levende organisme som demonstrerer hvordan et øyeblikks bevegelse kan se ut i en skulpturell form.

Det er kunstneren Reuben Margolin som, i samarbeide med Hyundais designsenter i California, står bak installasjonen som kombinerer matematikk med komplekse bevegelser, struktur og sanselighet fra naturen. Det er også utviklet et lydspor til å forsterke kunstverket.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.