Følg Hyundai Motor Norway

Automobil AS etablerer seg som Hyundaiforhandler på Nedre Romerike/Kjeller

Pressemelding   •   apr 29, 2011 15:00 CEST

Automobil AS har inngått avtale om å overta hele bilanlegget i Jogstadveien 9 på Hvam. Den nye forhandleren vil få navnet Mobile Kjeller AS, og vil være en fullverdig Hyundai-forhandler med salg- og ettermarkedstjenester. Overtakelse av bygget vil etter planen skje 1. juli. Hyundai og bruktbiler vil få hele 2. etasjen til disposisjon i bygget, mens Opel vil bli representert i 1. etasje. Dette er forøvrig det samme bygget som Chrico Bil tidligere holdt til i sammen med Hyundai-forhandleren Nygaard Bil, som nå vil avvikle sin salgsvirksomhet på Hvam. Automobil AS representerer fra før Hyundai i Skien med Sporty Bil AS, og på Kongsberg med Skrim Bil AS.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.