Gå videre til innhold
Hyundai lanserer ny stasjonsvogn

Pressemelding -

Hyundai lanserer ny stasjonsvogn

Den nye Hyundai i40 får verdenspremiere på bilmessen i Geneve i mars. Stasjonsvognen er designet og utviklet på Hyundais designsenter i Tyskland og viderefører designspråket "fluidic sculpture" som ble lansert med ix35 og senere fulgt opp av ix20. Hyundai i40 skal by på premium verdier og høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris og blir en utfordrer både til Toyota Avensis, Ford Mondeo og VW Passat. Bilen er 4,7 meter lang og har en bagasjekapasitet på 553 liter med passasjerer i baksetet og 1.719 liter med baksetene nedslått.

Hyundai i40 kommer med både bensin og dieselmotor på 115 - 177 hk med manuell eller automatisk girkasse. Hyundais nye stasjonsvogn får ISG (Idle Stop & Go) og CO2 er 113g/km med 1,7 liters motor på 115 hk.

Bilen vil komme i salg fra sommeren 2011, med Hyundais trippelgaranti på fem år uten kilometerbegrensning.

- Vi har høye ambisjoner med i40 både i Europa og Norge, sier adm. direktør Tom Normann hos Hyundaiimportøren. - Bilen kommer i butikkene i sommer som stasjonsvogn og vi tror mange nye kunder vil falle for denne modellen. I Norge planlegger vi å selge ca 1.000 stk i 2011 og i Europa regner vi med å selge totalt 60.000 biler i 2012, sier han.

Av utstyr på bilen kan nevnes parkeringsassistent, oppvarmet ratt, navigasjon og ryggekamera, ventilasjon i forsetene og varmeseter som kan legges ned for baksetepassasjerer.

For ytterligere informasjon se vedlagte pressemelding.

Related links

Emner

Kategorier


Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway