Følg Hyundai Motor Norway

Nye Hyundai ix20

Pressemelding   •   nov 10, 2010 11:16 CET

Den nye Hyundai ix20 er kompakt og likevel romslig bil, med en størrelse som oppfyller de fleste behov. Den kan forvandles til akkurat den bilen du vil den skal være – komfortabel til turer, god nok plass til shopping, perfekt til ferien eller til sportsaktiviteter. Du kan også få en følelse av kabriolet med soltaket som har panoramautsikt. Kupéen blir fylt med lys og gir en følelse av god innvendig romslighet. I tillegg kan passasjerene alltid nyte utsikten til alle kanter. Soltaket kan åpnes ved at frontdelen tippes og skyves ved bare å trykke på en knapp. Det er slike smarte ideer som gjør enhver tur med den nye Hyundai ix20 til en opplevelse.

Les mer

Hyundai i30 – Introduksjonskampanje, tre års fri service* inkludert i prisen


Nå har Hyundais suksessmodell, i30 kommet i fornyet, oppdatert og enda bedre utgave. Du kjenner igjen bilen ved første øyekast på den nye fronten: Den har fått Hyundai sitt nye designuttrykk med de heksagonale formene, og fremstår yngre, friskere og mer attraktiv enn noensinne. I tillegg har bilen den effektive «Blue Drive»-teknologien som bidrar til lavere utslipp og forbruk. I tillegg til tre års fri service leveres nye i30 med fem års trippelgaranti; fem års kvalitetsgaranti med ubegrenset kjørelengde, fem års fri veiassistanse og fem års ”årlig helsesjekk” av din bil

Les mer

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.