Følg Hyundai Motor Norway

Sigmund Aasen AS velger Hyundai

Pressemelding   •   feb 21, 2011 15:19 CET

Bilforhandleren Sigmund Aasen AS i Arendal blir fra 1. mai eneforhandler av Hyundai.

- Å forhandle kun ett merke gir oss muligheten til å lage en ny og større bilutstilling og vise hele Hyundais bredde av modeller i lokalene våre, sier Svein Olav Aasen, daglig leder i selskapet. - Vi har de siste årene fulgt Hyundais fremgang til å bli verdens femte største bilprodusent og vi mener fremtiden ligger her for oss, sier Aasen. Selskapet har siden 1967 også vært forhandler av Mazda, men dette samarbeidet opphører nå.

- Hyundai og Sigmund Aasen AS har sammenfallende ambisjoner om vekst og økte markedsandeler, og en vilje til å satse på Hyundai i Arendal, sier Salgs- og markedssjef Bogdan Lis i Hyundai Motor Norway.   – Vi er svært glad for Sigmund Aasens beslutning om å satse kun på Hyundai, med mål å utvikle vår merkevare lokalt. Sammen ønsker vi å utvikle et signalanlegg hvor kunden kan oppleve Hyundai i sine rette omgivelser, sier Lis.

Firmaet Sigmund Aasen AS i Arendal har solgt mange ulike bilmerker siden etableringen i 1958. Selskapet har vært Hyundai-forhandler siden 1995.

For ytterligere informasjon kontakt Svein Olav Aasen på telefon 93 29 88 16.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med ca 75.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.