Gå videre til innhold
Arrangerer designkonkurranse for ny VM-rallybil

Blogginnlegg -

Arrangerer designkonkurranse for ny VM-rallybil

Billedtekst: Denne bilen skal ha nytt design. Hyundai Motorsport utfordrer deg til å lage den

Mange la merke til Hyundais seier i Rally Argentina i april. Nå kan snart rallyførere på et lavere nivå kjøpe sin egen versjon av bilen som vant, nemlig en i20 R5. Men først må den få en kul design.

Rallysporten har mange klasser og R5 er for de som er på vei mot toppen. De fleste merkene som konkurrerer i VM tilbyr såkalte R5-biler til rallyteam med ambisjoner. Nå lanserer Hyundai sin versjon og de inviterer til designkonkurranse av den nye bilen. Ser du for deg hvordan en vaskeekte rallybil bør se ut? Gå inn på Hyundai Motorsport for å delta, men fort deg, fristen går ut 10. mai.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway