Gå videre til innhold
Har du en reklamefilmskaper i magen?

Blogginnlegg -

Har du en reklamefilmskaper i magen?

Har du, eller en du kjenner, en reklamefilmskaper imagen? Bil og Motorbloggen har nettopp kjørt ‪#‎E6SydNord‬ fra Oslo til Harstad for å teste nye Hyundai Tucson. Teamet har underveis gjort mange flotte opptak av nye Tucson i fantastiske omgivelser langs E6. Vi har nå lagt ut disse klippene som grunnlag for å lage en reklamefilm for Tucson, slik DU mener den bør være. Les mer om dette og finn konkurranseregler på http://www.hyundai.no/aktuelt/kampanje/reklamefilm-tucson/

Hyundai Norge vil vise og distribuere de(n) beste filmen(e) på alle sine tilgjengelige kanaler. Fristen for å levere inn ferdig produkt er mandag 31. august kl 24:00.

Lykke til!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway