Gå videre til innhold

Nyhet -

Bli kartleser med din smarttelefon

Nå kan du selv prøve hvordan det er å være kartleser til rallyesset Dani Sordo i en Hyundai i20 WRC. Med gratisappen Hyundai VR+, som kan hentes fra Apple Store (iPhone 5 eller nyere) eller Google Play (Android 4.1 eller nyere), kan du prøve ut farten og spenningen i rally på smarttelefonen din. Som kartleser for Dani Sordo får du et 360 graders utsyn fra bilen og dermed den ekte rallyfølelsen.

Hva venter du på? Sesongen har startet!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway