Gå videre til innhold
Hyundai klar for Rally Monte Carlo

Nyhet -

Hyundai klar for Rally Monte Carlo

Hyundai Motorsport er klar for sin andre sesong i WRC. Første løp er klassiske Rally Monte-Carlo (19.- 25. januar), som er et av sesongens tøffeste løp. Hele fem forskjellige dekktyper brukes for å håndtere uforutsigbart vær og konstant varierende kjøreforhold. Alt dette bidrar til krevende logistikk for teamet i årets første løp.

Førstefører i år med start nr. 7, som i fjor, er Thierry Neuville (B) med Nicolas Gilsoul som kartleser. Den andre bilen fra Hyundai rattes av Dani Sordo (ESP) med Marc Marti (ESP) som kartleser med startnummer 8.

Teamet har også offentligjort at nederlenderen Kevin Abbring (26) vil bli offisiell testfører i 2015. Kevin hadde oppgaver for Hyundai Motorsport også i fjor, og imponerte med sin innstilling og dyktighet bak rattet. Kevin kjørte FIA European Rally Champinship i fjor i tillegg til Rally de France.

Hyundai Motorsport har også fått nye sponsorer fra Hyundai-familien. Både Hyundai Mobis (distribusjon av bildeler), Hyundai WIA (bildelproduksjon) og Hyundai Steel er nå med på laget.

Les mer i vedlagte pressemelding.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway