Gå videre til innhold
KONA fra Hyundai fikk full pott i Euro NCAP sin sikkerhetstest. Til sommeren kommr den som elbil.
KONA fra Hyundai fikk full pott i Euro NCAP sin sikkerhetstest. Til sommeren kommr den som elbil.

Nyhet -

Fem stjerner til KONA i sikkerhetstest

Hyundais SUV-nyhet, KONA fikk nylig fem stjerner i EuroNCAP sin sikkerhetstest. Bilen fikk spesielt høy score på passasjer-og barnesikkerhet og kne-og lårbeskyttelse. På sidekollisjon fikk KONA maksimum poeng og bilen gir god whiplash-beskyttelse for både fører og passasjer.

-Vi er naturligvis glade for at Hyundai KONA gjør det så godt i sikkerhetstesten til Euro NCAP, men vi er heller ikke overrasket. Hyundai har et enormt fokus på både aktiv og passiv sikkerhet, sier produktsjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

Hyundai KONA leveres som standard med svært avansert sikkerhetsutstyr som automatisk nødbremse med fotgjengergjenkjenning. Dette er veldig viktig utstyr som både begrenser og i mange tilfeller avverger alvorlige ulykker. I tillegg er aktiv filskifteassistent og tretthetsvarsling blant de avanserte systemene som leveres som standard. Blindsonevarsler, ryggeradar og en rekke andre systemer står også på utstyrslisten

Hyundais nye kompakt-SUV har fått enorm interesse, og over 12 000 nordmenn har fått sitt kønummer for elbilen som kommer neste år. Men allerede nå er imidlertid KONA med bensinmotor tilgjengelig.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway