Følg Hyundai Motor Norway

Fem stjerner til KONA i sikkerhetstest

Nyhet   •   des 15, 2017 10:11 CET

KONA fra Hyundai fikk full pott i Euro NCAP sin sikkerhetstest. Til sommeren kommr den som elbil.

Hyundais SUV-nyhet, KONA fikk nylig fem stjerner i EuroNCAP sin sikkerhetstest. Bilen fikk spesielt høy score på passasjer-og barnesikkerhet og kne-og lårbeskyttelse. På sidekollisjon fikk KONA maksimum poeng og bilen gir god whiplash-beskyttelse for både fører og passasjer.

-Vi er naturligvis glade for at Hyundai KONA gjør det så godt i sikkerhetstesten til Euro NCAP, men vi er heller ikke overrasket. Hyundai har et enormt fokus på både aktiv og passiv sikkerhet, sier produktsjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

Hyundai KONA leveres som standard med svært avansert sikkerhetsutstyr som automatisk nødbremse med fotgjengergjenkjenning. Dette er veldig viktig utstyr som både begrenser og i mange tilfeller avverger alvorlige ulykker. I tillegg er aktiv filskifteassistent og tretthetsvarsling blant de avanserte systemene som leveres som standard. Blindsonevarsler, ryggeradar og en rekke andre systemer står også på utstyrslisten

Hyundais nye kompakt-SUV har fått enorm interesse, og over 12 000 nordmenn har fått sitt kønummer for elbilen som kommer neste år. Men allerede nå er imidlertid KONA med bensinmotor tilgjengelig.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.