Gå videre til innhold
Finaleplass for Tucson

Nyhet -

Finaleplass for Tucson

Tucson*, Hyundais nye SUV, er nominert som en av fem biler til Europas beste bilkjøp AUTOBEST 2016. Juryen, som består av journalister fra 26 land i Europa, skal prøve ut bilene på alle tenkelige måter på NAVAK testbane utenfor Beograd i Serbia før årets vinner annonseres 15. desember 2015.

- Dette er en svært hyggelig nyhet for oss, sier Salgsdirektør Cristian Stenbo hos Hyundai Norge. - Vi er veldig stolt av denne bilen og ser at den får positiv mottagelse både i pressen og ikke minst blant publikum, sier en fornøyd Stenbo.

Hyundais nye Tucson ble lansert i september i år og er en helt ny SUV som konkurrerer mot modeller som Kia Sportage,  Toyota RAV 4 og Mazda CX5. Modellen har moderne design, topp kjøreegenskaper, lavt støynivå og alt som trengs av moderne teknisk utstyr for å gjøre kjøreturen behagelig og trygg.

Finalistene i AUTOBEST 2016 er:

Lord Arnstein Landsem er Norges representant i juryen

*Tucson uttales /ˈtusɑn/

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway