Gå videre til innhold
Finaleplass for Tucson

Nyhet -

Finaleplass for Tucson

Tucson*, Hyundais nye SUV, er nominert som en av fem biler til Europas beste bilkjøp AUTOBEST 2016. Juryen, som består av journalister fra 26 land i Europa, skal prøve ut bilene på alle tenkelige måter på NAVAK testbane utenfor Beograd i Serbia før årets vinner annonseres 15. desember 2015.

- Dette er en svært hyggelig nyhet for oss, sier Salgsdirektør Cristian Stenbo hos Hyundai Norge. - Vi er veldig stolt av denne bilen og ser at den får positiv mottagelse både i pressen og ikke minst blant publikum, sier en fornøyd Stenbo.

Hyundais nye Tucson ble lansert i september i år og er en helt ny SUV som konkurrerer mot modeller som Kia Sportage,  Toyota RAV 4 og Mazda CX5. Modellen har moderne design, topp kjøreegenskaper, lavt støynivå og alt som trengs av moderne teknisk utstyr for å gjøre kjøreturen behagelig og trygg.

Finalistene i AUTOBEST 2016 er:

Lord Arnstein Landsem er Norges representant i juryen

*Tucson uttales /ˈtusɑn/

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway