Gå videre til innhold
Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Nyhet -

Hyundai er årets merke i prestisjefylte Red Dot Awards

Hyundai har de siste årene mottatt en rekke priser for design og innovasjon, blant annet fra anerkjente Red Dot Awards. I 2018-utgaven av utdelingen mottar Hyundai prisen «Red Dot: Brand of the Year 2018».

Hyundai Motor har nok en gang gjort det svært godt i anerkjente Red Dot Awards. I år er merket like godt tildelt den prestisjefylte tittelen «Red Dot: Brand of the Year 2018».

Red Dot Awards er en av de mest anerkjente designprisene i verden, og prisen for årets merke utdeles til et merke som har gjort det spesielt godt innen innovativ og kreativ design. Hyundai får særlig skryt for nyskapende designelementer, høy kvalitet i designet og ekspertise innen merkebygging.

- Det er en stor ære å bli valgt til «Red Dot: Brand of the Year 2018». Vi er ydmyke over å motta en slik anerkjennelse, og dette er en bekreftelse på at vi er på rett vei. Det er en viktig milepæl, sier markedsdirektør Wonhong Cho i Hyundai Motor Company.

- Dette motiverer oss til å jobbe enda hardere, og danner grunnlag for flere kreative og innovative prosjekter i fremtiden.

Den offisielle prisoverrekkelsen vil skje i Berlin 26. oktober.

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway