Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai vinner priser

Nyhet   •   jul 20, 2015 07:24 CEST

Hyundaiforhandler Rockar sitt nye showroom på Bluewater Shopping Center i Kent.

Hyundai i England har mottatt prisen som Årets Bilprodusent i England (Motor Trader's Carmaker of the Year) for tredje gang på seks år. Selskapet vant prisen også i 2010 og 2011.

Utnevnelsen som er støttet av Allianz Forsikring, ble gitt av et panel dommere som lot seg imponere over Hyundais vilje og evne til å levere kundebehandling av høy klasse, samtidig som nye biler og modeller stadig blir presentert for markedet.

Hyundai i England solgte over 82 000 biler i 2014, noe som betød en oppgang på 25 % siden 2010. Målet er å nå 100 000 biler solgt med en markedsandel på fem prosent. På lang sikt ser Hyundai i England for seg å bli blant de fem største bilmerkene i England.

En av Hyundai i England sine suksesshistorier er Rockar, en bilforhandler som har spesialisert seg på å selge bil i den digitale verden. De har ikke tradisjonelle salgslokaler, men stiller ut bilene sine i et stort kjøpesenter slik at det skal være enkelt å se og prøvekjøre bilen. Forhandleren selger på denne måten bil 24/7, for kunden ordner selv alt det praktiske fra sin PC, nettbrett eller mobil før bilen blir levert på døra hjemme hos kunden.

Hyundai Motor UK er moderselskap til Hyundai Motor Norway NUF.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.