Gå videre til innhold
Hyundai vinner priser

Nyhet -

Hyundai vinner priser

Hyundaiforhandler Rockar sitt nye showroom på Bluewater Shopping Center i Kent.

Hyundai i England har mottatt prisen som Årets Bilprodusent i England (Motor Trader's Carmaker of the Year) for tredje gang på seks år. Selskapet vant prisen også i 2010 og 2011.

Utnevnelsen som er støttet av Allianz Forsikring, ble gitt av et panel dommere som lot seg imponere over Hyundais vilje og evne til å levere kundebehandling av høy klasse, samtidig som nye biler og modeller stadig blir presentert for markedet.

Hyundai i England solgte over 82 000 biler i 2014, noe som betød en oppgang på 25 % siden 2010. Målet er å nå 100 000 biler solgt med en markedsandel på fem prosent. På lang sikt ser Hyundai i England for seg å bli blant de fem største bilmerkene i England.

En av Hyundai i England sine suksesshistorier er Rockar, en bilforhandler som har spesialisert seg på å selge bil i den digitale verden. De har ikke tradisjonelle salgslokaler, men stiller ut bilene sine i et stort kjøpesenter slik at det skal være enkelt å se og prøvekjøre bilen. Forhandleren selger på denne måten bil 24/7, for kunden ordner selv alt det praktiske fra sin PC, nettbrett eller mobil før bilen blir levert på døra hjemme hos kunden.

Hyundai Motor UK er moderselskap til Hyundai Motor Norway NUF.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway