Gå videre til innhold
Hyundais nye sub-merke N spiller hovedrollen i Frankfurt

Nyhet -

Hyundais nye sub-merke N spiller hovedrollen i Frankfurt

For første gang gjør Hyundai en full presentasjon av sitt nye sub-merke NIAA bilmessen i Frankfurt. N henvender seg til bilister som virkelig er glad i biler og de fantastiske opplevelsene man kan ha med sporty biler med høy ytelse. Sjef for Hyundais satsing på utvikling av slike biler, Albert Biermann, sier N skal bidra til å forandre og utfordre folks oppfattelse av merket. - Vi vil at våre kunder selv skal få oppleve spenningen og følelsene ved å kjøre en bil basert på vår motorsporterfaring, sier Biermann. Biler merket med N skal kjennetegnes ved høy ytelse og at de er klare for banekjøring. Dette kan innebære nye motorer og materialer bl.a. basert på racingbilene utviklet av Hyundai Motorsport.

På messen i Frankfurt viser selskapet frem tre biler for å illustrere sin satsing på N. Publikum vil få se den nye i20 WRC, basert på nye i20. Videre vises RM15 (Racing Midship 2015) og N 2025 Vision Gran Turismo.

Bokstaven N er valgt fordi de nye bilene vil bli unnfanget i Hyundais utviklingssentert i Namyang, Korea og testet ut på Nürburgring i Tyskland hvor Hyundai har et eget testsenter. - N skal symbolisere Hyundais vilje og evne til å oppsøke nye ideer og uoppdagede mulighter, sier Biermann..

Hyundai Motors pressekonferanse på bilmessen i Frankfurt  finner sted kl 11:30 i Hall 6 tirsdag 15. september.

SPERREFRIST: Tirsdag 15. september kl 08:00

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Relaterte events

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway