Følg Hyundai Motor Norway

Hyundais nye sub-merke N spiller hovedrollen i Frankfurt

Nyhet   •   sep 15, 2015 06:00 CEST

For første gang gjør Hyundai en full presentasjon av sitt nye sub-merke NIAA bilmessen i Frankfurt. N henvender seg til bilister som virkelig er glad i biler og de fantastiske opplevelsene man kan ha med sporty biler med høy ytelse. Sjef for Hyundais satsing på utvikling av slike biler, Albert Biermann, sier N skal bidra til å forandre og utfordre folks oppfattelse av merket. - Vi vil at våre kunder selv skal få oppleve spenningen og følelsene ved å kjøre en bil basert på vår motorsporterfaring, sier Biermann. Biler merket med N skal kjennetegnes ved høy ytelse og at de er klare for banekjøring. Dette kan innebære nye motorer og materialer bl.a. basert på racingbilene utviklet av Hyundai Motorsport.

På messen i Frankfurt viser selskapet frem tre biler for å illustrere sin satsing på N. Publikum vil få se den nye i20 WRC, basert på nye i20. Videre vises RM15 (Racing Midship 2015) og N 2025 Vision Gran Turismo.

Bokstaven N er valgt fordi de nye bilene vil bli unnfanget i Hyundais utviklingssentert i Namyang, Korea og testet ut på Nürburgring i Tyskland hvor Hyundai har et eget testsenter. - N skal symbolisere Hyundais vilje og evne til å oppsøke nye ideer og uoppdagede mulighter, sier Biermann..

Hyundai Motors pressekonferanse på bilmessen i Frankfurt  finner sted kl 11:30 i Hall 6 tirsdag 15. september.

SPERREFRIST: Tirsdag 15. september kl 08:00