Følg Hyundai Motor Norway

Mere krutt fra Hyundai på SEMA

Nyhet   •   okt 28, 2016 07:45 CEST

Dette er Hyundais lystgassdrevne Santa Fe off-road bil, bygget av Rockstar Performance Garage

Hyundai viste frem hestekrefter for racing på bilutstillingen i Paris nylig. Nå har turen kommet til USA og SEMA-messen i Las Vegas. SEMA er en messe for spesialbygg, og i år viser Hyundai fire konsepter i partnerskap med amerikanske utviklere.


Gurnade Veloster Concept

Gurnade Inc. har gått sammen med Hyundai Motor America om å lage en racingklar Veloster konseptbil for SEMA. Her snakker vi om en rå versjon med alt som skal til av forbedringer og justeringer for å bli verst i klassen.

ARK Road racer Elantra Concept
Elantra har vært utgangspunktet for ARK Performance sin Hyundai konseptbil. Forsiktig sagt har bilen skiftet litt personlighet, noe som gir denne Elantraen en skikkelig tøff personlighet.

Rockstar Santa Fe på lystgass
En lystgassdrevet Santa Fe laget for «serious off-roading» er utviklet sammen med Rockstar Performance Garage. En 3, 3 liters V6 bidrar til firehjulstrekk-action hele veien.

Bisimoto Santa-Fast råskinn
En «Santa-Fast», utviklet sammen med Bisimoto, er egentlig en Santa Fe ombygget til det ugjenkjennelige. Den har 1 040 hk på bakhjulene og kreftene kommer fra en 3,8 liters Hyundai Lamda V6 turbo.

Så hvis turen går til Las Vegas 1.- 4. november vet du hva du skal gjøre.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.