Gå videre til innhold
Dette er Hyundais lystgassdrevne Santa Fe off-road bil, bygget av Rockstar Performance  Garage
Dette er Hyundais lystgassdrevne Santa Fe off-road bil, bygget av Rockstar Performance Garage

Nyhet -

Mere krutt fra Hyundai på SEMA

Hyundai viste frem hestekrefter for racing på bilutstillingen i Paris nylig. Nå har turen kommet til USA og SEMA-messen i Las Vegas. SEMA er en messe for spesialbygg, og i år viser Hyundai fire konsepter i partnerskap med amerikanske utviklere.


Gurnade Veloster Concept

Gurnade Inc. har gått sammen med Hyundai Motor America om å lage en racingklar Veloster konseptbil for SEMA. Her snakker vi om en rå versjon med alt som skal til av forbedringer og justeringer for å bli verst i klassen.

ARK Road racer Elantra Concept
Elantra har vært utgangspunktet for ARK Performance sin Hyundai konseptbil. Forsiktig sagt har bilen skiftet litt personlighet, noe som gir denne Elantraen en skikkelig tøff personlighet.

Rockstar Santa Fe på lystgass
En lystgassdrevet Santa Fe laget for «serious off-roading» er utviklet sammen med Rockstar Performance Garage. En 3, 3 liters V6 bidrar til firehjulstrekk-action hele veien.

Bisimoto Santa-Fast råskinn
En «Santa-Fast», utviklet sammen med Bisimoto, er egentlig en Santa Fe ombygget til det ugjenkjennelige. Den har 1 040 hk på bakhjulene og kreftene kommer fra en 3,8 liters Hyundai Lamda V6 turbo.

Så hvis turen går til Las Vegas 1.- 4. november vet du hva du skal gjøre.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway