Gå videre til innhold
Hyundai går i høyden

Pressemelding -

Hyundai går i høyden

Hyundais rallyteam har et omfattende testprogram å gjennomføre før debut-starten i Rally Monte Carlo i januar. September startet med en tre-dagers asfalt-test i Frankrike før teamet satt kursen mot Spania for å kjøre høydetester. Testførerne Bryan Bouffier (F) og Juho Hänninen (SF) var begge med da teamet testet ut en helt nybygget utgave av WRC i20. Tilpassing til høyde er svært viktig som forberedelse til løp i f.eks. Mexico hvor etapper kan foregå så høyt som 2 500 moh. Testen vil avsløre i hvilken grad motoren blir påvirket av den tynne luften og hvilke følger dette får for motorkraften. Hyundais testing vil fortsette intenst de neste 100 dagene før startskuddet for årets sesong går.

For flere bilder:

www.hyundai-ms.com

Brukernavn: HyundaiWRC

passord. hmsg2013

Se også vedlagte originale pressemelding

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway