Gå videre til innhold
Hyundai klar for ny runde i rally-VM

Pressemelding -

Hyundai klar for ny runde i rally-VM


Etter oppløftende resultater i Rally Portugal er nå Hyundai klar for Rally Argentina førstkommende helg. Belgiske Thierry Neuville får denne gang med seg den spanske føreren Dani Sordo, som gjorde en svært god figur for Hyundai i Portugal. Etter som testing utenfor Europa ikke er lovlig, blir Argentina en ny utfordring for teamet. Hyundai-teamet har oppsøkt lignende kjøreforhold i Portugal for å venne seg til samme type løst grusunderlag som i Argentina.

Argentina er et rally-land kjent for sine ivrige tilskuere og krevende veier, og teamet ser frem til denne nye utfordringen. Målsettingen er fremdeles å komme til mål i flest mulige race, og gode resultater blir sett på som en bonus i teamets første år.

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway