Gå videre til innhold
Hyundai lanserer ny hydrogen konseptbil

Pressemelding -

Hyundai lanserer ny hydrogen konseptbil


Hyundai viser frem Intrado på Genevemessen første uken i mars. Konseptbilen viser selskapets visjon for hvordan biler skal møte fremtidens krav til transport og mobilitet. Intrado er Hyundais måte å vise at avansert teknologi og intelligent design sammen kan gi en enda bedre opplevelse for fører og passasjer. Bilen er basert på ferske vurderinger av hva bilkunder trenger og forventer fra sine biler i nær fremtid. Vi snakker om biler som er enkle å bruke, lette å forstå, og som kan tilpasses brukerens aktive livsstil.

Mye av Intrados inspirasjon er hentet fra luftfarten; som bruk av avanserte, lette materialer, fjerning av all unødvendig vekt, logiske løsninger på vanskelige utfordringer, alt inspirert av at det skal oppleves enkelt og at fremdriften skal være effektiv.

Eksteriøret er en progressive versjon av Hyundais etablerte formspråk fluidic sculpture, rent og uten minimalistiske detaljer. Panelene er laget av lettvekts stål fra Hyundais eget stålverk.

Intrado har en neste-generasjons hydrogenfremdrift med et Li-ion 36 kWh batteri. Bilen fylles opp på noen minutter og har en rekkevidde på 600 kilometer, blant annet takket være bruk av lettvekts materialer.

Les mer i vedlagte pressemelding.

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway