Følg Hyundai Motor Norway

Intrado - ny konseptbil fra Hyundai

Pressemelding   •   des 10, 2013 12:40 CET

Peter Schreyer, Hyundai nye designsjef, viste i dag frem skisser av Intrado. Konseptbilen med internnavnet HED-9 byr på en smakebit på hva Hyundai ser for seg inn i fremtiden.

Intrado er bygget på en super-lettvektsstruktur laget av avanserte materialer satt sammen med en teknikk som kan revolusjonere måten biler blir konstruert på i fremtiden. Bilen blir satt opp med neste-generasjons hydrogen drivlinje, som er både mindre og lettere enn den som nå sitter i Hyundai ix35 Fuel Cell.

Videre er Intrado den første konseptbilen inspirert av Hyundais designkonsept Fluidic Sculpture 2,0.Navnet Intrado kommer fra den underdelen av et flys vinge som gjør at flyet kan ta av.

Se mer om Intrado i vedlagte pressemelding og på Geneve Motor show i mars.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.