Gå videre til innhold
Ny teknisk direktør hos Hyundai Motorsport

Pressemelding -

Ny teknisk direktør hos Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport har ansatt en høyt profilert og erfaren teknisk direktør til sitt hovedkvarter i Alzenau i Tyskland. Italienske Nino Frison (53) viktigste oppgave blir å videreutvikle Hyundais i20 WRC modell. Frison har vært i motorsport i over 30 år og har alle forutsetninger for å kunne lykkes med den jobben. Han har blant annet hatt ledende roller i flere Formel 1- og WRC team . (Se vedlagte CV)
Stillingen er nyopprettet i teamet og avlaster teamsjef Michel Nandan som har hatt ansvaret for teknisk utvikling til nå.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway