Gå videre til innhold
Ny teknisk direktør hos Hyundai Motorsport

Pressemelding -

Ny teknisk direktør hos Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport har ansatt en høyt profilert og erfaren teknisk direktør til sitt hovedkvarter i Alzenau i Tyskland. Italienske Nino Frison (53) viktigste oppgave blir å videreutvikle Hyundais i20 WRC modell. Frison har vært i motorsport i over 30 år og har alle forutsetninger for å kunne lykkes med den jobben. Han har blant annet hatt ledende roller i flere Formel 1- og WRC team . (Se vedlagte CV)
Stillingen er nyopprettet i teamet og avlaster teamsjef Michel Nandan som har hatt ansvaret for teknisk utvikling til nå.

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde største bilprodusent med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway