Følg Hyundai Motor Norway

​Nye Hyundai Santa Fe blir ladbar – kommer allerede om få måneder

Pressemelding   •   mai 26, 2020 01:30 CEST

Nye Hyundai Santa Fe. Foto: Hyundai

Hyundai Motor har sluppet det første glimtet av nye Santa Fe. Den nye generasjon av selskapets flaggskip-SUV blir elektrifisert og svært spennende i det norske markedet.

Hyundai har i dag sluppet det første bildeglimtet av nye Santa Fe. Den nye generasjonen får et nytt og karismatisk eksteriørdesign med tydelig signatur. I tillegg får bilen et oppdatert interiørdesign med nytt utstyr og oppgraderinger som tar komforten til et nytt nivå.

Bildet som nå er sluppet av nye Santa Fe avslører flere nye designelementer, blant annet en ny bred grill og et helt nytt lyktedesign med stilfull LED-signatur. Dette er en del av Hyundais nye integrerte arkitektur. Den brede grillen gir Santa Fe en kraftfull karakter, og det geometriske grillmønsteret legger til en dybdeeffekt. De nye LED-kjørelysene har en T-form, og gir Santa Fe en robust fremtoning som er lett gjenkjennelig selv på avstand.

Sammen med en rekke andre spennende nyheter er kanskje det aller viktigste for det norske markedet at bilen nå kommer som ladbar hybrid. Det betyr at modellen blir svært attraktiv for norske kunder, med enestående romslighet og komfort i sitt segment.

Nye Santa Fe er i tillegg den første Hyundaimodellen i Europa, og den første Hyundai-SUVen i verden, som er basert på selskapets helt nye tredje generasjons plattform. Denne helt nye plattformen gjør at bilen får signifikante forbedringer i ytelser, kjøreopplevelse og sikkerhet, i tillegg til muligheten for elektrifiserte drivlinjer.

Nye Santa Fe kommer til Europa i løpet av høsten 2020, og mer informasjon blir tilgjengelig i løpet av de neste ukene. 

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.