Gå videre til innhold
Asfalt-rally neste for Hyundai

Nyhet -

Asfalt-rally neste for Hyundai

Hyundais rallyteam gjør seg klar for sitt niende løp i WRC, i sesongen første skikkelige asfalt-løp i Tyskland denne helgen. Hvis noe kan kalles hjemmebane for Hyundai-teamet, må det være dette løpet*. Derfor har teamet også fått testet grundig på veier i nærheten av der løpet går. Hyundais team stiller også denne gangen med tre biler til start; Thierry Neuville og Nicolas Gilsoul i bil nr 7, Dani Sordi og Marc Marti i bil nr 8 og Bryan Bouffier og Xavier Panseri i bil nr 20. For de to sistnevnte blir dette det første løpet hvor de representerer Hyundai i WRC, men de har vært dypt involvert i testing av bilene. Dani Sordo vant dette løpet i fjor i en Citroen, og er klar for å vise sine egenskaper på asfalt - i en Hyundai.

Hyundai-teamets hovedmål i Tyskland er fremdeles å få alle tre biler i mål for læring og erfaring, denne gang fra et asfaltrace hvor bilene er senket for å tilpasse seg den høye farten. Også bremser og dempere er justert for dette.

Rally Tyskland foregår i variert landskap; svingete veier langs vinrankene i Moseldalen, raske etapper i Saarland og tekniske tester på betong i Baumholder, et militært område kjent for sine bilknusende steiner langs veikanten, kalt "hinkelstein". Løpet har base i UNESCO-byen Trier

*Hyundai Motorsport har sitt hovedkvarter i Alzenau utenfor Frankfurt, 225 km fra Trier. Førstefører Neuville er født i St. Vith i Belgia, kun 85 km fra Trier. Teamet forventer mange fans fra Neuvilles hjemland langs ruten.

Passord Hyundai pressesider (bilder, pressemeldinger og førerprofiler):

Brukernavn: HyundaiWRC

Passord: hmsg2013

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør

Relatert innhold

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 40 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway