Følg Hyundai Motor Norway

Hyundai med tre biler i Rally Italia

Pressemelding   •   jun 04, 2014 09:00 CEST

For andre gang denne sesongen stiller Hyundai med tre biler i VM i rally. I tillegg til førstefører Thierry Neuville (B) og Juho Hänninen (FIN) stiller Hayden Paddon fra New Zealand for første gang i en Hyundai. Med seg har han kartleser John Kennard og sammen skal de kjøre de syv siste løpene av VM for Hyundai.

Rally Italia blir en ny utfordring for Hyundai-teamet. For første gang befinner teamet seg på Sardinia hvor veiene er både teknisk utfordrende, raske og varierte, uten rom for feil. Kjøringen kjennetegnes også av spektakulære vannkaskader og hopp som kan ta pusten fra de fleste. Men teamet er ikke helt ukjent med forholdene, Juho Hänninen vant løpet i 2010 så han kjenner forholdene godt.

Forberedelsene til løpet har Hyundai Shell World Rally Team hovedsakelig gjort nord i Portugal.

Det hele starter med en Super Special Stage på torsdag 5. juni. og avsluttes på søndag etter 372 km fordelt på 17. etapper

Hyundai Motor Company i Korea er en av  verdens største bilprodusenter med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Vedlagte filer

Word-dokument