Gå videre til innhold
Hyundai med tre biler i Rally Italia

Pressemelding -

Hyundai med tre biler i Rally Italia

For andre gang denne sesongen stiller Hyundai med tre biler i VM i rally. I tillegg til førstefører Thierry Neuville (B) og Juho Hänninen (FIN) stiller Hayden Paddon fra New Zealand for første gang i en Hyundai. Med seg har han kartleser John Kennard og sammen skal de kjøre de syv siste løpene av VM for Hyundai.

Rally Italia blir en ny utfordring for Hyundai-teamet. For første gang befinner teamet seg på Sardinia hvor veiene er både teknisk utfordrende, raske og varierte, uten rom for feil. Kjøringen kjennetegnes også av spektakulære vannkaskader og hopp som kan ta pusten fra de fleste. Men teamet er ikke helt ukjent med forholdene, Juho Hänninen vant løpet i 2010 så han kjenner forholdene godt.

Forberedelsene til løpet har Hyundai Shell World Rally Team hovedsakelig gjort nord i Portugal.

Det hele starter med en Super Special Stage på torsdag 5. juni. og avsluttes på søndag etter 372 km fordelt på 17. etapper

Related links

Emner

Tags


Hyundai Motor Company i Korea er en av  verdens største bilprodusenter med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt nærmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Pressekontakt

Øyvind L. Knudsen

Øyvind L. Knudsen

Pressekontakt Produkt & PR-sjef 0047 472 46 727

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Velkommen til Hyundai Motor Norway.

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2021 selger merket kun ladbare, elektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 30 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.no eller www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway
Alf Bjerckes vei 8
0582 Oslo
Norway